سیر سیاه ان ایکس چیست 8

خواص سیر سیاه چیست؟ معرفی مهمترین خواص سیر سیاه دکتر خورشیدی

علاوه بر این، سیر سیاه به کاهش فعالیت آنزیم آنژیوتانسین (ACE) کمک می‌کند؛ آنزیمی که مسئول تنگ کردن عروق و افزایش فشار خون است. سیر سیاه همچنین با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در رگ‌ها، از آسیب به بافت‌های قلب و عروق جلوگیری می‌کند. این خاصیت به پیشگیری از تصلب شرایین و بهبود انعطاف‌پذیری رگ‌های خونی کمک می‌کند که نتیجه آن کاهش فشار خون و تقویت عملکرد قلب است. از طرفی، سیر معمولی طعمی تند و بویی قوی دارد که ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد. از نظر خواص دارویی، سیر سیاه به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های بیشتر، تأثیر بیشتری در کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی دارد، در حالی که سیر معمولی بیشتر به عنوان یک آنتی‌بیوتیک طبیعی شناخته می‌شود. در طی این فرآیند، حبه های سیر به رنگ سیاه در می آیند و بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند.

سطح بالای آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه ممکن است با کاهش استرس اکسیداتیو که با التهاب و اختلال عملکرد متابولیک مرتبط است، از کاهش وزن حمایت کند. با بهبود متابولیسم و کمک به تنظیم چربی، سیر سیاه می‌تواند به بدن در پردازش موثرتر چربی‌ها کمک کند. خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه می‌تواند منجر به ترمیم سلول‌های آسیب‌دیده بدن شود.

سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌ها به ویژه اس-آلیل سیستئین است که می‌تواند متابولیسم را افزایش داده و تجمع چربی را کاهش دهد. مصرف سیر سیاه قبل از غذا نیز می‌تواند به سرکوب اشتها کمک کند و باعث شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و احتمال پرخوری کاهش یابد. نوشیدن آب بعد از سیر سیاه می‌تواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند. به گزارش درمانکده، سیر سیاه در مقایسه با سیر خام معمولی طعم ملایم‌تر و بافت نرم‌تری دارد. برخی از پژوهشگران معتقدند که عصاره سیر سیاه می‌تواند برای ازبین‌بردن سلول‌های سرطانی ریه، کبد، معده روده و سینه مؤثر باشد. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و می تواند به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار گیرد.

به عنوان مثال یک مطالعه حیوانی نشان داد که سیر سیاه عملکرد کبد را در مورد آسیب مزمن کبدی ناشی از الکل، احتمالا از طریق فعالیت آنتی اکسیدانی آن بهبود می بخشد. فرآیند تخمیر باعث می‌ شود سیر سیاه حاوی آنتی‌ اکسیدان های بیشتری نسبت به سیر خام باشد. برای اینکه بتوانید سیر سیاه تولید کنید، سیر خام یا معمولی را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه قرار دهید.

طعم شیرین و حالت ژلاتینی آن باعث شده است که بتوان آن را به انواع خوراک گوشت و سبزیجات اضافه کرد.

در واقع آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه احتمالا دلیل مزایای بالقوه آن برای قلب، کبد، قند خون و مغز و همچنین خواص ضد سرطانی بالقوه آن است. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، می‌تواند نقش مهمی در کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن ایفا کند. این ماده با داشتن ترکیبات فعال مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، به تحریک فرآیندهای چربی‌سوزی و افزایش فعالیت متابولیکی کمک می‌کند. سیر سیاه با بهبود عملکرد سلول‌ها در استفاده از انرژی و کاهش ذخیره چربی در بدن، فرآیند کاهش وزن را تسهیل می‌کند. سیر سیاه از طریق گشاد کردن عروق (وازودیلاتاسیون) باعث کاهش مقاومت در برابر جریان خون می‌شود و فشار وارد بر دیواره رگ‌ها را کاهش می‌دهد. این اثر می‌تواند خطر بروز مشکلاتی مانند سکته قلبی و مغزی را کاهش دهد.


خواص سیر سیاه در طب سنتی
خواص سیر سیاه برای معده
طرز تهیه سیر سیاه برای لاغری
سیر سیاه برای لاغری نی نی سایت
عوارض سیر سیاه برای لاغری
طریقه مصرف سیر سیاه دکتر بیز برای زود انزالی
عوارض سیر سیاه دکتر بیز
سیر سیاه دکتر بیز برای لاغری نی نی سایت
طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری
روغن سیر سیاه برای مو نی نی سایت